Diametrs: 10 mm (+/- 2 mm)

Garums: 1000 mm (+/- 2 mm)

Krāsa: Balta

Pielietojums: mašīnu un dažādu ierīču ražošanai, elektrotehnikā un radiotehnikā, pārtikas, medicīnas un farmācijas nozarē.

PTFE fluoroplasta stienis (10x1000 mm) balts (IT)

PLE4577
5,05 € / STIENIS
AR PVN
Pieejams Pieejams
4 vienības

Fluoroplasts – ķīmiski ražots materiāls, kam piemīt ķīmiskā izturība pret minerālām un organiskām skābēm, sārmiem, organiskiem šķīdinātājiem, oksidētājiem un citām agresīvām vidēm. Ķīmiskais apzīmējums – PTFE. Vēl zināms ar šādiem nosaukumiem: politetrafluoretilēns, teflons, ftoroplasts.

Fluoroplastu var raksturot kā fizioloģiski inertu vielu ar ļoti labām elektriskajām un mehāniskajām īpašībām, kā arī ar mazu porainību. Fluoroplasts mehānisko izturību saglabā temperatūrā no -190 oC līdz +250 oC.


Īpašības:

Blīvums: 2.17-2.22 g/cm3;

Ļoti mazs berzes koeficients;

Ekspluatēšanas temperatūra : no -190°C līdz +250°C;

Gandrīz nemainās temperatūras ietekmē;

Dielektriskās īpašības nemainās līdz 200°C temperatūrai, bet ķīmiskās – līdz 300°C temperatūrai;

Tas ir pilnībā hidrofobs materiāls;

Gan fizioloģiski, gan bioloģiski nekaitīgs.


Izmantošana:

Ķīmiski aktīvas vides transportēšanas armatūras, sūkņu detaļu, blīvju un hermetizēšanas elementu ražošanai. Plaši izmanto mašīnu un dažādu ierīču ražošanai, jo palielina mehānismu uzticamību un ilgmūžību, tāpat nodrošina drošību, ekspluatējot tos agresīvā vidē, vakuuma un kriogēnas temperatūras

Termiskā izturība un dielektriskās īpašības nodrošina plašu izmantošanu elektrotehnikā un radiotehnikā. Izmanto kā vadu, kabeļu, spaiļu izolācijas materiālu. Pielāgojams spiesto plākšņu ražošanai, kā arī tehnikai, kas darbojas ar lielu paātrinājumu, izmanto

Plaši izmantojams vieglajā, pārtikas, medicīnas un farmācijas nozarē, proti, mīklas izrullēšanai ar rulli, antiadhēzijas nepiedegošo pārklājumu, piena sūkņu blīvju, asinsvadu protēžu, sirds vārstu, asins uzglabāšanas trauku un zāļu iepakojumu ražošanā.

4ptfe0010002_STR
4 vienības

Datu lapa

Tips
Stienis
Krāsa
Balta
Ārējais diametrs (mm)
10
Garums (mm)
1000
Ekspluatēšanas temperatūra (°C)
no -190 līdz +250
Izcelsmes valsts
Itālija
Jauns
Loģistikas noliktava4 STIENIS

(Dati atjaunināti: 2024-03-13 14:19:24)

Preču grozs

Reģistrēties

Izveidot jaunu kontu

Jums jau ir konts?
Pieslēdzieties! vai Aizmirsāt paroli?