• Izpārdots

Griešanas diametrs: 10 mm

Kātiņa diametrs: 10 mm

Darba garums: 32 mm

Kopējais garums: 76 mm

Tips: A ceļošā

Pielietojums: organiskajam stiklam, plastmasai, putu poliesterim.

Ražotājs: Crown Norge

Viena sāna karbīda frēze S1-10x10x32x76 mm, A ceļošā

PLE3159
Crown Norge
66,45 € / GAB
AR PVN

"Crown Norge” – uzticams ražotājs, kurš patstāvīgi uzlabo savus produktus, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas. Crown Norge kompānijas frēzes ir izgatavotas saskaņā ar stingrām precizitātes prasībām, kas uzlabo darba procesus, izstrādājuma kvalitāti un minimalizē laika patēriņu. Tas ir revolucionārs produkts, kas maksimāli uzlabo virsmu apstrādes kvalitāti un darba produktivitāti.

Izvēloties inovatīvās Crown Norge frēzes, Jūs samazināsiet ražošanas un darba laika izmaksas. Pateicoties ražotāja izmantotajām tehnoloģijām, šo frēžu kalpošanas laiks ir daudz ilgāks, ekspluatācijas izmaksas – zemākas. Īpašās ražotāja izmantojamās tehnoloģijas maksimāli uzlabo virsmu apstrādes kvalitāti un darba produktivitāti.

Tiem, kas vēlas sasniegt maksimālu ražojamā produkta kvalitāti, Crown Norge frēzes nodrošina īpaši tīru un gludu virsmas griezumu. Tāpat nodrošina daudz kvalitatīvāku virsmas apstrādi.

Crown Norge frēžu sortiments ir paplašināts ar jauniem izmēriem, kurus viegli piemērosiet dažādiem apstrādājamās virsmas biezumiem. Tāpat, pateicoties īpaši līdzenām malām, ir palielinājies frēžu apgriezienu ātrums. Vienas šķautnes Crown Norge frēzes rada 60% mazāku vibrāciju un ievērojami mazāku troksni darba laikā. Ražotāja izmantojamās īpašās tehnoloģijas pagarina frēžu kalpošanas laiku un samazina ekspluatācijas izmaksas.


Frēzes MP ir izgatavotas no augstākās kvalitātes volframa karbīda materiāla. Šie frēzēšanas instrumenti nodrošina īpaši tīru un gludu griezuma virsmu. Vienas šķautnes MP frēzes lieliski piemērotas misiņa, alumīnija, akrila, citu plastmasu, putuplasta un koka apstrādei. Īpašās frēžu tehnoloģijas ļauj sasniegt precīzāku un kvalitatīvāku rezultātu. Frēzes ir izgatavotas saskaņā ar stingrām precizitātes prasībām, tādēļ ir lieliski piemērotas gan universālajiem, gan arī CNC frēzēšanas darbgaldiem.


Īpašības:

Nodilumizturīga;

Īpaši noturīga;

Piemērota sausai un mitrai griešanai;

Izturīga pret koroziju;

Izturīga pret ķīmisko iedarbību.




Ceļošās frēzes „UP-CUT“ paceļ skaidas uz augšu, tādēļ ierīces darba ātrums var būt lielāks.



Spiedošās „Down cut“ frēzes skaidas stumj uz iekšpusi, tādēļ apstrādājamā materiāla virsma ir gludāka. Spiedošo frēžu darba ātrumam ir jābūt mazākam nekā ceļošo frēžu ātrumam.

upcut_downcut_spiral.png



Svarīgi! Ierīcēs ar augstu griešanās ātrumu ieteicams izmantot balansētas frēzes vai samazināt ierīces griešanās ātrumu.


Video bibliotēka

2frs11004

Datu lapa

Tips
Ceļošā
Izcelsmes valsts
Norvēģija
Izmantošana
Org. Stiklam, plastmasai, putu poliesterim, kokam
Griešanas diametrs D (mm)
10
Piestiprinājuma diametrs D1 (mm)
10
Griešanas dziļums C (mm)
32
Kopējais garums L (mm)
76
Jauns
Preču grozs

Reģistrēties

Izveidot jaunu kontu

Jums jau ir konts?
Pieslēdzieties! vai Aizmirsāt paroli?