• -10%
Cinkota metāla paaugstinātā dārza dobe KLASIKA GARDEN

Garums: 1500 mm

Platums: 750 mm

Augstums: 300 mm

Krāsa: cinks (nekrāsots)

Materiāls: 1 mm cinkota metāla profili

Paaugstinātā dārza dobe KLASIKA GARDEN (1500x750x300 mm) cinkota

PLE4726
54,99 € Ietaupi 10%
49,50 € / GAB
AR PVN
Pieejams Pieejams
22 vienības

Paaugstinātajām dobēm ir ļoti daudz priekšrocību, salīdzinot ar parastajām dobēm. Īpaši labi tās noderēs, ja jūsu dārzā ir ļoti neauglīga zeme. Dobi var piepildīt ar labu, auglīgu zemi, kompostu vai speciālu zemes maisījumu un audzēt dažādus dārzeņus vai garšaugus. Paaugstinātajās dobēs zeme pavasarī sasilst daudz ātrāk, tādēļ dārzeņus var stādīt vai sēt mazliet ātrāk nekā parastajās dobēs. Dobes nav platas, tādēļ uz tām nevajag kāpt ar kājām, tādejādi netiek saspiesta augsne- augi augs daudz labāk, ja augsne būs irdena. Paaugstinātajās dobēs esošā zeme žūst ātrāk, tādēļ rekomendējam dobes mulčēt, izmantojot nopļautu zāli, koku mizu vai ko citu, tāpat izdevīgi ir ierīkot laistīšanas sistēmu - tas atrisinās visas dobju laistīšanas problēmas. Tāpat pirms augu stādīšanas var zemi pārklāt ar agrotekstila materiālu un izveidotajos caurumos stādīt augus. Tā tiksiet vaļā no liekas ravēšanas un nezālēm.


Īpašības:

estētisks izskats;

izgatavota no 1 mm bieziem cinkota metāla profiliem, kas skrāsoti ar pulverkrāsu;

noturīga un stabila konstrukcija;

vienkārša nostiprināšana – ar kājiņām iespraužama zemē;

viegla kopšana;

vienkārša montāža, vienas dobes samontēšana aizņems 10-15 min;

nav jāmīda zeme;

ērti aizsniedzami augi, viegla augu kopšana – nav zemu jāliecas;

iespējams mainīt izmērus un modelēt vēlamā lieluma dobes (pēc individuāla pasūtījuma).
Šādas dobes - lielisks un estētisks risinājums, veidojot sava pagalma vai dārza dizainu. Paaugstinātās dobes variet ātri un viegli samontēt un novietot pie mājas vai dārza malā un priecāties par svaigu salātu, sīpolloku, redīsu, zemeņu un citu garšaugu ražu.


Ieteikumi:

Ja novietosiet paaugstināto dobi uz zemes, kura jau ir iestrādāta vai kādā pļaviņā, neaizmirstiet dobes apakšu izklāt ar kartonu, lai sagatavotajā zemē neaugtu apakšā esošās nezāles. Vēlāk, ik pēc 3-4 gadiem ieteicams no jauna ieklāt kartonu un iebērt papildus zemi. Ja dobi ierīkojat tieši uz zemes, ieteicams dobes apakšu izklāt ar plastmasas vai metāla sietu, lai aizsargātu dārzeņus no kurmjiem.

Izmantojot paaugstinātās dobes, nezāles no taciņām neiekļūst dobēs, tāpēc būs mazāk jāravē. Nav arī zemu jāliecas - tā saudzēsiet savu muguru.

Mitrums dobē saglabāsies ilgāk, ja dobes malas izklāsiet ar polietilēna plēvi, bet neaizmirstiet tajā izveidot caurumiņus, lai tiktu izvadīts liekais ūdens.

Dobē beriet vēlamo zemes maisījumu - auglīgu zemi, kompostu vai kūdru. Pirms augu stādīšanas vai sēšanas, zemi labi salejiet. Ievērojiet pareizos attālumus starp augiem, lai tiem būtu pietiekoši daudz vietas augšanai.

Taciņas starp dobēm variet mulčēt ar šķeldu vai koku mizu, ieklāt zāliena režģi, betona plāksnes, ierīkot plastmasas bortiņus, pirms tam ieklājot ģeotekstila materiālu. Taciņām starp dobēm ir jābūt vismaz 30-40 platumā, lai pašiem būtu ērti staigāt, ja atstājams zāliens - lai būtu ērti pļaut ar pļāvēju - vismaz 60 cm platumā (ņemiet vērā sava pļāvēja platumu).

7plc30001
22 vienības

Datu lapa

Krāsa
Cinka
Garums (mm)
1500
Platums (mm)
750
Augstums (mm)
300
Svars (kg)
15
Jauns
RigaSIA "Plastena" , Riga, Katlakalna iela 1D 1073 Riga3 GAB
Loģistikas noliktava19 GAB

(Dati atjaunināti: 2024-03-13 14:19:24)

Saistītās preces

Preču grozs

Reģistrēties

Izveidot jaunu kontu

Jums jau ir konts?
Pieslēdzieties! vai Aizmirsāt paroli?